Salvat

sunt articole salvate pe Facebook public

sunt articole salvate pe Facebook public

Când salvați ceva pe Facebook, numai dvs. îl puteți vedea, cu excepția cazului în care alegeți să îl adăugați la o colecție utilizând setările de confidențialitate Public, Prieteni sau Numai colaboratori. Toată lumea din publicul colecției poate vizualiza articole, poate comenta articole și poate vedea numele colecției.

  1. Cum faceți ca articolele salvate să fie private pe Facebook?
  2. Poți vedea cine ți-a salvat fotografiile pe Facebook?
  3. Poate cineva să vadă dacă îi salvați videoclipul pe Facebook?
  4. Puteți căuta articole salvate pe Facebook?

Cum faceți ca articolele salvate să fie private pe Facebook?

Cum modific setările de confidențialitate ale colecției mele pe Facebook...

  1. În aplicația Facebook, atingeți .
  2. Atingeți Salvat.
  3. Accesați colecția pe care doriți să o actualizați.
  4. Atingeți în partea de sus. Dacă nu vedeți, atingeți, apoi atingeți Setări de confidențialitate.
  5. Alegeți noua setare de confidențialitate pentru colecția dvs.

Poți vedea cine ți-a salvat fotografiile pe Facebook?

Echipa de ajutor Facebook

Nu, nimeni nu va ști dacă le descărcați sau le salvați fotografiile.

Poate cineva să vadă dacă îi salvați videoclipul pe Facebook?

Nu, nu vei primi o notificare dacă cineva îți salvează videoclipul pe Facebook. Potrivit Centrului de ajutor Facebook: Numai dvs. puteți vedea lucrurile pe care le salvați pe Facebook pentru a le vedea mai târziu. Dar puteți vedea activitatea, inclusiv statistici de implicare ale videoclipului dvs., care vor include și salvări video, dar nu există informații despre utilizatorii exacți.

Puteți căuta articole salvate pe Facebook?

Pentru a vizualiza lucrurile pe care le-ați salvat: accesați facebook.com / salvat. Faceți clic pe o categorie salvată din meniul din stânga sau faceți clic pe un element salvat pentru a o vizualiza.

Configurați o comandă rapidă pentru a vă introduce adresa de e-mail [iOS]
Mergi la Setari> general> tastatură> comenzi rapide. Atingeți semnul +, introduceți adresa de e-mail ca expresie și numele dvs. ca comandă ra...
Gmail anulează trimiterea
Conectați-vă la Gmail și faceți clic pe pictograma Gear () din partea dreaptă sus și selectați Setări. Sub fila General, derulați în jos până la Anula...
Cum să @ menționați oameni în Gmail
Cum să menționezi persoanele din Gmail care utilizează Shift Open Shift pe desktop sau să te conectezi la contul Gmail. Faceți clic pe butonul „compun...